Gardų desertą paruošite per 180 minučių.
Šiems ledams pagaminti jums reikės:
500 ml kokoso pieno (neskiesto)
3 bananų
200 g anakardžių riešutų
1 citrinos
Grūdelių iš vanilės lazdelės
Juodojo šokolado (pagaminto tik iš kakavos produktų)
4 v. š. klevų sirupo
1 v. š. nerafinuoto kokosų aliejaus
Gaminame:
1. Į smulkintuvą sudėkite ingredientus: kokoso pieną, 4 valg. š. klevų sirupą, vanilės grūdelius (1/4 a. š.), bananus ir 100 g anakardžių riešutų, 1 valg. š. kokoso aliejaus, 1 citrinos sultis. Viską gerai išplakite.
2. Sausoje keptuvėje apskrudinkite likusius anakardžių riešutus. Juodąjį šokoladą susmulkinkite į smulkius gabaliukus.
3. Jei šaldysite šaldymo kameroje, supilkite išplaktus ledus į formą, užbarstykite šokoladu ir riešutais. Šaldymo kameroje sustingsta maždaug per porą valandų. Ištraukus ledus iš šaldymo kameros, skanaukite ir vaišinkite draugus. Jei stebuklingu būdu jų vis dar liks, į šaldymo kamerą jų nebedėkite. Palikite šaldytuve.
4. Jei šaldysite su ledų gaminimo aparatu, riešutus ir šokoladą suberkite tik juos patiekiant. Ledų šaldymo aparatas ledus sušaldo per 15 minučių.
Palikti komentarą