Šis varškės lazdelių su kondensuotu pienu receptas orkaitėje taps jūsų nauju mėgstamu desertu. Jei ruošiate varškėčius, tai tik taip! Jie gaunasi minkšti ir purūs viduje, su plutele išorėje, o kondensuotas pienas virsta aromatinga karameline glazūra.
Receptas:
500 g varškės (pertrinti per sietelį), 1 kiaušinis, 3 šaukštai miltų, 2 šaukštai cukraus ir žiupsnelis druskos.
Suminkykite vienalytę tešlą, suformuokite iš jos pailgas lazdeles ir sudėkite jas į kepimo formą. Apipilkite varškėčius 4–5 šaukštais kondensuoto pieno ir kepkite 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20–25 minutes, kol jie taps auksiniai.
Skonis – idealus kreminio saldumo balansas su karamelės natomis. Šie varškėčiai ypač skanūs šilti su grietine arba uogiene. Receptas paprastas net pradedantiesiems kulinarams!


Palikti komentarą