Receptai, Vaikai/šeima

Bananinis tortas „Banoffee“ be kepimo – paprastas receptas ir stebuklingas skonis!

Naudingi švelnūs bananai visada puikiai tinka desertams! O šis desertas – tikrai nuostabus!

Naminius desertus neįmanoma palyginti su kitu parduotuvėje nusipirktu tortu. Tačiau dažnai gamybos procesas užima labai daug laiko.

O šis angliškas tortas pagaminamas labai greitai. O nuo stalo „nušluojamas“ akimirksniu!

Jums reikės:

Pagrindui:

  • 300 g „Virinto pieno“ sausainių;
  • 100 g sviesto.

Įdarui:

  • (išvirto) sutirštinto pieno;
  • 3 bananų;
  • 450 ml grietinėlės;
  • 2 v. š. cukraus pudros;
  • kakavos;
  • kavos;
  • šokolado.

Gaminame desertą:

1. Dubenėlyje susmulkinti „Virinto pieno“ sausainius.

2. Įdėti ištirpdytą sviestą. Gerai viską sumaišyti.

3. Gautą masę sukrėsti į formą, gerai suspausti ir pastatyti į šaldytuvą 20 minučių.

4. Toliau ant masės užpilti storu sluoksniu išvirtą sutirštintą pieną.

5. Supjaustyti bananus, kaip jums patinka, galima pusiau, galima apskritimais. Bananus sudėk į formą.

6. Grietinėlę ir cukraus pudrą suplakti taip, kad laikytųsi masės forma ir struktūra būtų tvirta. Viską supilti į konditerijos maišelį ir pradėti kūrybą.

7. Ant viršaus užbarstyti kakavos arba kavos. Galima užpilti karštu šokoladu.

8. Įdėti desertą į šaldytuvą, kad atvėstų, -mažiausiai 40 minučių.

Skanaus!

Informacijos šaltinis:

Susijusios naujienos

Palikti komentarą

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.