Ingredientai:
pievagrybiai – 200 g
grietinėlė – 1 stiklinė
sviestas – 2 valgomieji šaukštai
česnakas – 2 skiltelės
alyvuogių aliejus – 1 valgomasis šaukštas
pora šakelių čiobrelio
druska ir pipirai pagal skonį
kietasis sūris pagal pageidavimą
Paruošimas:
Grietinėlę supilame į puodą ir statome ant ugnies. Dedame smulkiai supjaustytą česnaką ir čiobrelius, verdame 5 min neužvirindami.
Grybus dedame į kepimo formą, sūdome, beriame pipirų ir dedame sviesto, viršų apipurškiame alyvuogių aliejumi.
Užpilame grybus grietinėlės padažu ir kepame 180 laipsnių temperatūroje 30 min.
Paskui išimame grybus, viršų pabarstome tarkuotu sūriu ir vėl dedame į orkaitę 5 min.
Gero apetito!
Informacijos šaltinis:
Palikti komentarą