APŽVALGOS, Patarimai/rekomendacijos, Pramogos vaikams, Renginių anonsai, Vaikai/šeima

2019 vasaros vaikiškų filmukų gidas

Nėra nieko smagiau, nei karštais vasaros atostogų vakarais, atvėsti namuose prie įdomaus ir dar nematyto naujo filmo šeimai arba visiems kartu nuvykti į kino teatrą. Pateikiame populiariausius 2019 metų filmų anonsus.

Kino teatruose nuo: 31.05.2019
Trukmė: 1h 27 min

Slaptas augintinių gyvenimas 2

Kultinio animacinio filmo „Slaptas augintinių gyvenimas“ kūrėjai pristato tęsinį, kuriame atskleis dar daugiau detalių apie tai, ką jūsų augintiniai iš tiesų veikia vos akimirkai palikti vieni namuose. Antrojoje dalyje žiūrovai išvys jau pamiltus herojus – Chloją, Djuką, Snaigių, Gidžet ir daugelį kitų, o taip pat susipažins su eile naujų veikėjų.

Avelės ir vilkai 2

Vieną dieną į jaukius ir svetingus jų namus užklysta du svetimšaliai: poliarinė lapė ir nepažįstama avelė. Taikingi svečiai nepranašauja jokios grėsmės, bet Pilkis ima įtarti kažką negero. Lyg to būtų maža, taikingam avelių ir vilkų gyvenimui ima grasinti pikčiurnos juodieji vilkai, kategoriškai atsisakantys suprasti, kad draugystė su avimis yra įmanoma. Taikingas vilkų ir avelių kaimas priverstas ruoštis atremti iškilusius naujus pavojus.
Kino teatruose nuo: 14.06.2019
Trukmė: 1h 25 min
Kino teatruose nuo: 21.06.2019
Trukmė: 1h 32 min

Pūkuota šnipė

Marnė – išlepusi, ugninės spalvos kailiuko katytė. Jos gyvenimas katiniškai tingus, patogus, iš visų pusių apsuptas šeimininkės Rozalindos dėmesio ir šiek tiek… nuobodokas. Namuose viskas šimtą kartų iššniukštinėta, apžiūrėta ir išuostyta, o jos dienoraštyje įrašyti tik trys pagrindiniai darbai: valgyti, miegoti bei …žiūrėti televizorių… ir taip kasdien nuo pirmadienio iki sekmadienio be laisvadienių.

Bjaurios lėlės

Lėlių miestelyje Pabaisiškėse laimingos gyvena daugybė keistų lėlių. Vieną dieną Pabaisiškių drąsuolė ir pramuštgalvė Moksė įkalba dvi savo drauges kartu leistis į tolimą kelionę ir pagaliau išsiaiškinti, kas slypi Už Kalno, kur dar nė viena lėlė nebuvo nukeliavusi.
Kino teatruose nuo: 05.07.2019
Trukmė: 1h 30 min
Kino teatruose nuo: 19.07.2019
Trukmė: 1h 32 min

Liūtas karalius

Vienas mylimiausių visų laikų šeimos filmų, tik pasirodęs iškart tapęs tikra sensacija, po 25m. pertraukos sugrįžta į kino teatrus kaip kompiuteriu sukurtas „vaidybinis“ filmo perdirbinys – nepaprasto grožio ir nuostabios muzikos apsuptyje pasakojama šeimos vertybių ir tikros draugystės istorija įspūdingame filme „Liūtas karalius“.

Žaislų istorija 4

Naujausia, jau ketvirtoji „Žaislų istorijos“ dalis klausia ką reiškia būti žaislu – ar idealios formos plastiko gabalėlis, pagamintos Kinijos gamyklos surinkimo linijoje yra vertingesnis nei būtybė suregzta iš šiukšlių? Ir ar Forkis nusipelno būti gaujos dalimi, ar jis yra pasmerktas susiskaidyti į šiukšles, iš kurių ir buvo pagamintas?
Kino teatruose nuo: 09.08.2019
Trukmė: 1h 32 min
Kino teatruose nuo: 13.09.2019
Trukmė: 1h 32 min

Užsimaskavę šnipai

Bebaimis Lencas Sterlingas yra kiečiausias šnipas pasaulyje. Nėra užduoties, kurios jis neįvykdytų; sugebėjimo, kurio nebūtų įvaldęs; pavojaus, kurio išsigąstų ir priešo, kurio nenugalėtų. Absoliučiai neįmanomas misijas jis galėtų atlikti užrištomis akimis, o eilinį kartą išgelbėtų pasaulį net vidury nakties, pažadintas iš miego.

Ledo šalis 2 

Filme rodoma, kaip karalienė Elza (akt. Dina Menzel) bando užkariauti milžinišką vandens bangą. Anonsas  labai daug apie ilgai lauktą tęsinį neatskleidžia, tačiau galime suprasti, kad Elza vėl susivienija su jau pažįstamais veikėjais, įskaitant princesę Aną (akt. Kristen Bell), Olafą (akt. Joshas Gadas), Kristofą (akt. Jonathanas Groffas) ir jo draugišką elnią Sveną.
Kino teatruose nuo: 27.12.2019
Trukmė: 1h 32 min

Susijusios naujienos

Palikti komentarą

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.