Receptai, Vaikai/šeima

Karštų sumuštinių 4 receptai pradžiugins jūsų šeimą! Kaip bekalbėti – tai geriausia dienos pradžia!

Sumuštiniai su grybais ir sūriu

Sudėtis:

  • 5 bandelės
  • 100 g grybų
  • 1 svogūnas
  • majonezas – pagal skonį
  • 50 g sūrio
  • 1 pomidoras

Paruošimas:

  1. Nupjauti bandelių viršūnes ir išimti minkštimą.
  2. Kiekvienos bandelės vidų patepti majonezu.
  3. Grybus supjaustyti, susmulkinti svogūną. Kepti keptuvėje kol iškeps.
  4. Iškeptus grybus sudėti ant bandelės pado, ant grybų dėti skiltelę pomidoro, pabarstyti tarkuotų sūriu.
  5. Bandelės kepti 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.

Sumuštiniai su kumpiu ir kiaušiniu

Sudėtis:

  • 5 bandelės
  • 5 nedideli kiaušiniai
  • sviestas
  • 150 g kumpio
  • 2 nedideli marinuoti agurkai
  • majonezas
  • garstyčios
  • žalumynai pagal skonį

Paruošimas:

  1. Kumpį ir agurkus supjaustyti plonais šiaudeliais. Sumaišyti atskirame inde, įdėti majonezą ir garstyčias pagal skonį.
  2. Bandeles perpjauti per pusę, išimti minkštimą.
  3. Bandelių vidų patepti sviestu.
  4. Bandeles užpildyti kumpio ir agurkų įdaru. Ant viršau užbarstyti žalumynų.
  5. Į kiekvieną bandelę įmušti po kiaušinį ir kepti orkaitėje.

Sumuštiniai itališkai

Sudėtis:

  • 5 bandelės
  • 150 g rūkytos dešros
  • 50 g mocarelos
  • pora saldžių pipirų
  • kečupas
  • majonezas
  • sviestas

Paruošimas:

  1. Nupjauti bandelių viršūnes ir išimti minkštimą.
  2. Kiekvienos bandelės vidų patepti sviestu.
  3. Dešrą ir mocarelą supjaustyti žiedeliais, pipirus juostelėmis. Sudėti įdarą tokiu eiliškumu: mocarela, dešra, saldūs pipirai. Galima dėti ir marinuotus agurkus, supjaustytus šiaudeliais.
  4. Užpilti kečupą ir ant viršaus dėti dar po vieną gabalėlį sūrio.
  5. Uždėti likusią „kepurėlę“ ir kepti 7-10 minučių.

Sumuštiniai su mėsa

Sudėtis:

  • 150 g mėsos faršo
  • pora gabalėlių kiaulienos
  • salotų lapai
  • žalumynų ryšulėlis pagal skonį
  • 5 bandelės
  • 50 g sūrio

Paruošimas:

  1. Nupjauti bandelių viršūnes ir išimti minkštimą.
  2. Smulkiai supjaustyti kiauliena ir apkepti keptuvėje.
  3. Į kiaulieną sudėti faršą, jį apkepti, įpilti druskos ir pipirų. Nuimti nuo ugnies.
  4. Atskirame inde sumaišyti mėsą, žalumynus, truputį kečupo ir supjaustytus salotų lapus. Kiekvieną bandelę užpildyti įdaru.
  5. Pabarstyti tarkuotu sūriu ir uždengti bandelės viršūne.
  6. Kepti orkaitėje 7-10 minučių.

Informacijos šaltinis:

Susijusios naujienos

Palikti komentarą

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.