Vaikai/šeima

Trys nykiausios anytos pagal Zodiako ženklą

Tarp vyrų motinų pasitaiko tikrų brangenybių – mylinčių ir supratingų, bet būna ir tokių, kurioms marčios įtikti negali. Šių trijų Zodiako ženklų anytos savo marčioms labiausiai gadina gyvenimą.

VĖŽYS

Vėžio motina ne tam augino savo sūnelį, kad jis atitektų pirmai pasitaikiusiai, kuri net jo mėgstamo patiekalo pagaminti nemoka. Taip mąsto anyta, gimusi po Vėžio ženklu. Ji per smarkiai rūpinasi savo sūnumi ir nesiliauja jo globojusi net tada, kai jis palieka namus.

Ji reikalaus iš sūnaus nuolatinio dėmesio. Net jei gyvensite kitame mieste, ji galės netikėtai užgriūti „patikrinti“. Jai vis atrodys, kad jo sūnus tinkamai nepamaitintas ir neaprengtas. Beprasmiška bus jai įrodinėti, kad jūsų namuose viskas gerai ir kad jos sūnus jau ne mažas vaikas.

Palaikyti gerus santykius marčiai trikdys ypatingas Vėžio ženklo anytos įžvalgumas ir įžeidumas. Jeigu marti pamirš ją pasveikinti su gimtadieniu ar kita švente, tai kaltę teks išpirkinėti daugybę metų.

AVINAS

Nepasisekė autoritarinės Avino ženklo anytos marčiai. Vienintelis pliusas yra tai, kad ji neims regzti intrigų ir apkalbinėti už akių, stengdamasi išardyti sūnaus santuoką. Visą nemalonią tiesą ji išrėš tiesiai į akis.

Ginčytis su užsispyrusia anyta bus beprasmiška. Ji turi savo nuomonę ir nenusileis. Visais klausimais. Kartais atrodys, kad ji specialiai ginčijasi dėl ginčo. Ji ne tik pavydės marčiai, bet ir pyks, kad sumažino jos autoritetą.

Bus pusė bėdos, jei Avinas gyvens atskirai. O marčią, kuri gyvena po vienus stogu, galima tik užjausti. Ji visur kišis ir griaus jos planus.

Jeigu marčiai pavyks pelnyti Avino pasitikėjimą iš pat pradžių, tai jos gali tapti geromis draugėmis, o blogą pirmąjį įspūdį užglaistyti bus sunku.

SKORPIONAS

Išmintinga Skorpiono ženklo moteris paprastai palaiko sūnų ir pritaria jo gyvenimo draugės pasirinkimui, neperša jam savo nuomonės. Tik džiaugtis per anksti. Šio ženklo atstovės linkusios į dažną nuotaikų kaitą, todėl marčiai bus nelengva.

Skorpiono anyta retai kada tiesiai pasako, kas ją erzina ir pykdo. Ji mėgsta žaisti žaidimą „Atspėk pati“. O priežasčių įsižeisti Skorpionas gali prisigalvoti daug. Ir kai marti nesugeba atspėti tikrosios, anyta dar labiau įsižeidžia. Jeigu ji gyvena atskirai, tai gali kuriam laikui nutraukti ryšius, o gyvenanti po vienu stogu gali paversti jaunos poros santuoką pragaru. Sūnus bus priverstas pasirinkti: motina arba žmona.

Informacijos šaltinis:

Susijusios naujienos

Palikti komentarą

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.