Patarimai/rekomendacijos, Vaikai/šeima

Paauglio laiškas tėvams: ,,Yra daug blogesnių dalykų, nei blogi pažymiai“

Buvo paskutinė mokslo metų diena. Tėvas, praeidamas pro sūnaus kambarį, pastebėjo, kad viskas sutvarkyta ir netgi paklota lova. Atrodė, kad sūnus susitvarkė savo daiktus ir išvažiavo.

Tėčio įtarimai dar sustiprėjo, kai jis pastebėjo laišką ant tuščio stalo.

Ant voko sūnaus ranka buvo išvedžiota ,,Tėčiui“. Vyras drebančiomis rankomis atplėšė voką ir perskaitė:

,,Brangus tėti,

Privalau raštu pranešti, kad aš turėjau išeiti iš namų kartu su savo nauja mergina, nes žinojau, kad jūs su mama sukelsite skandalą. Aš ją labai myliu. Bet aš žinojau, kad jūs nesidžiaugsite mūsų santykiais dėl jos auskarų, tatuiruočių, baikeriškos aprangos ir dar dėl to, kad ji gerokai vyresnė už mane. Bet reikalas ne tik jausmai. Ji nėščia.

Jos vardas Sara. Ji įsitikinusi, kad mes kartu būsime laimingi. Juk ji turi vagonėlį miške ir didelę krūvą malkų, kurių mums užteks visai žiemai. Mes svajojame turėti daug vaikų. Sara man paaiškino, kad narkotikai ne tokie ir kenksmingi.

Mes planuojame auginti juos sau ir pardavinėti kitiems, kad mums užtektų pinigų kokainui – jis irgi nekenksmingas normaliomis dozėmis. O tuo metu mes melsimės, kad būtų išrasti vaistai nuo ŽIV, todėl, kad reikia išgydyti Sarą – ji to nusipelnė!

Nesijaudink, tėti, man jau greitai 15, aš sugebėsiu savimi pasirūpinti. Vieną kartą mes ateisime pas jus į svečius, kad jūs susipažintumėte su anūkais.

Su meile, tavo sūnus Džošua.

P.S. Tėti, aš visą tai sugalvojau. Aš pas draugą Džeisoną. Paprasčiausiai norėjau tau priminti, kad yra dalykų, blogesnių nei prasti pažymiai mokyklos ataskaitoje (ji virtuvėje ant stalo). Paskambink, kai jau galėsiu grįžti! Myliu jus!

Susijusios naujienos

Palikti komentarą

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.