Vaikai/šeima

Nuotraukos: mamos atsisveikinimas su vyresniuoju vaiku prieš gimstant naujam kūdikiui

Kai aš pirmą kartą pamačiau šios mamos nuotrauką, kuri atsisveikino prieš savo antrą gimdymą, viskas aplink mane sustojo. Aš tiesiog žiūrėjau…

Portlendas, Oregonas (JAV), fotografė iš prigimties Laura Polesku, sugrąžino mane į šį mano gyvenimo prisiminimą. Kai aš stovėjau prie mūsų namo kieme, ruošdamasi važiuoti į ligoninę antrajam gimdymui. Kai aš kabinausi į savo pirmagimį… Tai buvo paskutinė akimirka, kai ji buvo mano vieninteliu vaiku. Visiems laikams.

Ir nors aš negalėjau sulaukti, kada gims mano antrasis vaikas, mano širdis plyšo iš skausmo. Aš jaučiausi visiškai sužlugdyta. Aš nenorėjau paleisti…

Pagaliau mano vyras mus išskyrė, primindamas, kad mes pavėluosime į gimdymą, jei aš stovėsiu naktį kieme. Taip. Aš manau, kad aš raudojau, važiuodama į ligoninę. Tai buvo žiauru.

Žinoma, kai gimė mano antroji duktė, aš iš karto ją pamilau. Ir aš negalėjau sulaukti, kada supažindinsiu ją su savo vyresniąja dukrele. Jos tapo neišskiriamomis draugėmis.

Lora įamžino ir kitus atsisveikinimus bei audringus brolių ir seserų susitikimus; emocingus, keičiančius gyvenimo akimirkas.

Informacijos šaltinis:

Susijusios naujienos

Palikti komentarą

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.