Vaikai/šeima

Sostinės verslininkai kviečiami įdarbinti jaunimą

Prasidėjus vasarai, sezoninio darbo Vilniuje ieškojo daugiau kaip keli šimtai moksleivių ir dar tiek pat studentų. Vilniaus miesto savivaldybė kviečia sostinės kavines, barus ir kitas įmones ištiesti pagalbos ranką – įdarbinti jaunimą.

Akcija „Įdarbink jaunimą“ kviečia Vilniaus mieste įsikūrusias įmones siųsti jaunimui skirtus sezoninio darbo pasiūlymus el. pašto adresu:  jaunimas@vilnius.lt. Susisteminę atsiųstus darbo pasiūlymus, Vilniaus jaunimo informacijos centro darbuotojai informuos moksleivius ir studentus apie jų galimybes įsidarbinti vasarą sostinėje.

Lietuvos darbo biržos duomenimis, moksleiviams iki 16 metų ne mokslo metu leidžiama dirbti 7 valandas per dieną ir 35 valandas per savaitę, kai dirbama ne trumpiau kaip savaitę. 16-18 metų moksleiviams ne mokslo metu leidžiama dirbti ne ilgiau kaip 8 valandas per parą ir ne daugiau kaip 40 valandų per savaitę.

Vilniaus miesto savivaldybėje (Konstitucijos pr.3) įsikūrusio Jaunimo informacijos centro darbuotojai konsultuoja jaunimą ne vien apie užimtumą vasarą, bet ir kitomis temomis: savanorystę, tarptautinį mobilumą, psichologinę ir socialinę pagalbą.

Kontaktinis asmuo:
Ingrida Mažonavičiūtė
Tel.: (8 5) 211 2356
Mob.: 867346435
El. Pastas: jaunimas@vilnius.lt

Informacijos šaltinis: Vilniaus miesto savivaldybė

Susijusios naujienos

Palikti komentarą

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.