Vaikai/šeima

Mergaitė savo riksmu pažadino visą namą. Po minutės jos tėvai neteko sąmonės…

Visi tėvai savo vaikuose mato mažus angeliukus. Tačiau mažoji Selija Ruppel savo tėvams tapo angelu sargu. Ji išgelbėjo visą šeimą nuo neišvengiamos mirties!

Vieną naktį jauną sutuoktinių porą Kailą ir Moniką pažadino jų dukters verksmas. “Paprastai Selija ramiai išmiega visą naktį, tik retkarčiais ji gali šiek tiek paverkšlenti, taip atkreipdama mūsų dėmesį. Tačiau šį kartą mūsų dukros verksmas buvo labai ypatingas. Tai buvo tikras pagalbos šaukimas!“ –apie praėjusį įvykį prisimena Monika.

Atsibudusi, mama iškart nuėjo į vaikų kambarį pas dukrą. Tačiau jau koridoriuje jai taip stipriai pradėjo suktis galva, kad ji nukrito ant grindų! Monika sukaupė visas jėgas ir prasmuko pro duris į vaikų kambarį. Kai mama paėmė Seliją ant rankų, ji pradėjo vemti…

Kailas taip pat pasijautė blogai. Jis suspėjo paskambinti tėvams ir pradėjo krauti namiškių daiktus, kad išeiti iš namų. Kartu su Monika ir Selija jie nuėjo prie išėjimo, tačiau išeiti neturėjo jėgų. Iki durų liko tik pora metrų…

Laimei, po kelių minučių atskubėjo Kailo pažadinti seneliai, kurie gyveno kaimynystėje. Jie atrakino duris ir išvedė į lauką savo vaikus bei anūkę. Vėliau atvyko greitoji pagalba.

Medikai diagnozavo, kad šeima apsinuodijo smalkėmis. Vakare namuose buvo šaltoka, nakčiai mažosios mergaitės tėvai įjungė šildytuvą. O smalkių daviklio namuose nebuvo…

Gerai, kad laiku atskubėjo pagalba ir išgelbėjo namiškius, taip pat ir katiną. Kailas, Monika ir Selija buvo gydomi barokameroje, po gydymo jie jaučiasi vėl gerai.

Kailas, grįžęs iš ligoninės, pirmiausia užsisakė smalkių daviklį. O Monika pasidalino šia istorija su Feisbuko draugais. Ji giria savo mažąja dukrą, kuri savo riksmu sugebėjo išgelbėti visą šeimą. Ir tuo pat metu visiems primena apie tai, kad rizikuoti savo gyvybe neverta bei ragina laikytis saugos technikos.

Štai taip visai maža mergaitė sugebėjo išgelbėti visą šeimą nuo neišvengiamos mirties.

Informacijos šaltinis:

Susijusios naujienos

Palikti komentarą

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.