APŽVALGOS, Patarimai/rekomendacijos

„Skruzdės dovanos“ – palinkėjimų paveikslai jūsų namuose

Ar kada nors matėte skruzdėlyną iš vidaus? Tą, rodos, begalinį, bet kartu tiesiog tobulą labirintą, kuriame telpa visas skruzdžių gyvenimas? Būtent tokie – kruopštūs, preciziškai apgalvoti ir piešinių labirintuose talpinantys tai, kas svarbiausia, ir yra personalizuoti „Skruzdės dovanų“ palinkėjimų paveikslai. Jų autorė, dviejų vaikų versli mama Rita Sabaitė savo darbais žmonėms dovanoja šiltą emociją, artumo ir bendrumo jausmą.

Pasaulyje, kuriame gyvena apie 7 milijardus žmonių, neįmanoma rasti dviejų vienodų pirštų antspaudų. Kiekvienas yra unikalus, originalus ir nepakartojamas. Tokie yra ir Ritos darbai, kurių akcentas yra pirštų antspaudai. Paveikslai tinka gimtadieniams, krikštynoms, vestuvėms, jubiliejams, tokioms šventėms, kur reikia pasveikinti vieną žmogų ar kelis nuo didelio kolektyvo“ – sako paveikslų kūrėja Rita, savo darbus publikuojanti „Facebook“ puslapyje „Skruzdės dovanos“.

Pirmąjį paveikslą nupiešiau savo gimtadieniui. Turėjau neseniai gimusį sūnų. Draugai taip pat buvo su vaikais. Reikėjo žaidimo šeimai, kad įsitrauktų visi svečiai. Ir kad tai nebūtų tik vaikiškas žaidimas. Nors vaikai nori dar ir dar dėti antspaudus. Man svarbu, kad šie palinkėjimai yra asmeniški“, – pasakoja Rita.

Skruzdes dovanos_ pirstu antspaudu medis

Ji yra įsitikinusi – be savo išskirtinumo, tokia dovana turi ir didelę emocinę vertę. Namuose toks paveikslas ne tik pagyvina interjerą, bet ir sukelia malonius prisiminimus, jausmą, kad visi prie paveikslo prisidėję žmonės yra visada šalia. Patį paveikslą pagal asmeninius pageidavimus nupiešia Rita, o šventės svečiams belieka tik išsipurvinti pirštus ir, tiesiogine to žodžio prasme, prisiliesti prie kūrybos.

Pirstu antspaudu paveikslas_ vestuves_ palinkejimu knyga_ skruzdes dovanos

Galima lengvai įsivaizduoti, kiek džiaugsmo vaikams suteikia toks „legalus“ išsipurvinimas šventėje. O suaugusiesiems tai yra puiki proga prisiminti nerūpestingą vaikystę. „Pirštas pamerkiamas į dažų kempinėlę. Dedamas antspaudas. Vėliau dažai lengvai nusivalo drėgna servetėle“, – apie procesą pasakoja Rita. Tai universali šventės pramoga, kuri įtrauks tiek kūdikius, tiek vaikus, suaugusiuosius ir senjorus. Tokia veikla suteikia bendrumo jausmą – absoliučiai visi šventės dalyviai prisideda prie paveikslo užbaigimo.

Pirsstu antspaudu paveikslas_ mergaites krikstynos_skruzdesdovanos

Ritai įdomus kiekvienas klientas, tad su visais ji bendrauja asmeniškai. Moteriai labai svarbu klientą „pajausti“, kad galėtų sukurti ir pasiūlyti savo paveikslo viziją. Palinkėjimų paveikslo kūrimas – komandinis darbas, tačiau dažniausiai klientai Rita pasitiki ir leidžia pačiai spręsti dėl galutinio rezultato.

Paveikslai piešiami ant reljefinio popieriaus. Personalizuojami, užrašomi vardai, data. Kartu su paveikslu keliauja rašalo pagalvėlė ir instrukcija svečiams. Paveikslai yra su rėmeliu. Kitaip tariant, viskuo yra pasirūpinta. Kartais paveikslai atrodo labai panašūs, bet pažiūrėjus iš arčiau matai labai daug skirtumų. Išsiskiriu savo stiliumi – nuo paveikslo piešimo, pakavimo iki darbų pateikimo“, – sako Rita.

Palinkejimu paveikslas_mergaite su balionais_skruzdes dovaons

Ši veikla jau įgauna pagreitį – Ritos darbus jau galima matyti ir vaikų žaidimo kambariuose, butikėliuose, elektroninėse ir įprastose parduotuvėse, taip pat ji bendradarbiauja su švenčių planuotojais. „Džiugu, kad vis daugiau ir daugiau atsiranda žmonių, kurie tiki manimi, mano siūlomu produktu – palinkėjimų paveikslu. Gera turėti draugus!“, – sako ji.

Nepaisant įtraukiančios kūrybos, šeima Ritai visada buvo pirmoje vietoje. Būtent todėl su tokiu užsidegimu ir kruopštumu ji kuria palinkėjimų paveikslus ir kitoms šeimoms.

SD logo

Skruzdės dovanų“ ieškokite čia:
https://www.facebook.com/Skruzdesdovanos
https://vaikodiena.lt/imone/skruzdes-dovanos/

info@skruzdesdovanos.lt

Susijusios naujienos

Palikti komentarą

Palikti komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas.