Paslaugos vaikams
/
Vilniaus apskritis

Medinis arkliukas

Adresas
Kęstučio 18, Žvėrynas, LT-08115, Vilnius
Telefonas 1

Sveiki atvykę į didžiausią lietuviškų medinių žaislų karalystę! Neabejojame, kad šie žaislai vaikams turi didžiausią naudą iš visų, kuriuos dabar galime įsigyti. Mediniai žaislai vaikus įtraukia ir skatina išmokti daugiau – juose nėra mygtuko, kuris viską atliktų už juos. Vaikas juos gali saugiai liesti, stumti ar traukti, nes visi mūsų žaislai atitinka saugių žaislų gamybos reikalavimus, neturi šiuolaikinių žaislų gamyboje dažnai naudojamų kenksmingų medžiagų. Svarbiausia, kad toks žaislas gali būti naudojamas ištisoms kartoms, nes rečiau lūžta ir gali būti lengvai pataisomas. Lietuviškas medinis žaislas atneš vaikui džiaugsmo tiek šiandien, tiek po daugelio metų.

Dovanos vaikams įsimintinai vaikystei. Kalėdinės dovanos, krikštynų dovanos, gimtadienio dovanos, gimimo dovanos, Velykų dovanos, lietuviški suvenyrai ir atributika – lietuviškos dovanos, pagamintos Lietuvoje!

Ekologiški žaislai vaikams. Be gausaus medinių žaislų pasirinkimo www.medinisarkliukas.lt krautuvėlėje rasite ir kartoninių žaislų, žaislų su grikių lukštais, lininių žaislų, puikiai tinkančių kūdikiams.

Vaiko kambarys – vaiko tvirtovė. Lietuviškos prekės, kurios jūsų vaiko kambarį padarys jaukesnį – ūgio matuoklės, mediniai ir kartoniniai baldai, magnetinės ir piešimo lentos, interjeto detalės. Vaiko miegui – ekologiški gaminiai iš grikių lukštų: grikių lukštų čiužinukas, pagalvės su grikių lukštų užpilu ir pan.

Žaidimų aikštelės vaikams – lauko žaidimų aikštelės, čiuožyklos, smėlio dėžės, pavėsinės, žaidimų nameliai, karstynės, sūpynės. Viskas pagaminta Lietuvoje. Perkant du ir daugiau gaminių ir pristatant į tą pačią vietą taikomos nuolaidos. Kainos nurodytos su pristatymu ir montavimu Lietuvoje.

Visi mediniai vaiko kambario gaminiai gali būti graviruoti: su vardu, data, trumpu palinkėjimu ar logotipu. Užsisakykite jau dabar!

Vidurkis: 5.05 (5 vertinimas/ai)
Puikiai
5
Gerai
0
Vidutiniškai
0
Blogai
0
Labai blogai
0
Mirra

Esame jau ne vieną žaisliuką įsigiję iš jūsų, paskutinis pirkinys kaladėlės, beje megstamiausias dabar, labai mėgstame dėlioti mokintis skaičiukus bei atpažinti žvėrelius. Aš tik už kuo sveikesnius žaislus vaikams.

9 m. ago
Zana111

Dievinu medinius ekologiškus žaislus. Nebaisu tada jei vaikas ir pagraustu ar pakandziotu, o ir sumoketi negaila, jei tas daiktas kokybiskas. Pirkom medini arkliuka is cia, esu patenkinta. Rekomenduoju!

9 m. ago
HolleyMoen85047

Gražūs, svarbiausia saugūs, kokybiškai pagaminti žaisliukai. Ačiū už medinį arkliuką – sūnus dievina.

8 m. ago
concepcionburbid

Super aptarnavimas! Prekės tokios kur kitur nerasit

8 m. ago
Anonimiškas

Pirkau medini arkliuka, dekui uz kokybiska zaisla.O labiausiai suzavejo aptarnavimo kokybe!

7 m. ago

Palikti atsiliepimą apie Medinis arkliukas

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *