Darželiai
/
Centras

ATŽALĖLĖ, Kauno lopšelis – darželis

Adresas
K. Donelaičio g. 9A, Kauno m.,
Telefonas 1

Lopšelis – darželis, ikimokyklinė įstaiga, ugdomi vaikai nuo 1,5 m. iki 7 m.
Įstaigoje yra šešios grupės, vykdomas ankstyvasis, ikimokyklinis ir priešmokyklinis ugdymas.
Kauno lopšelio-darželio ,,Atžalėlė“ ugdymas orientuotas sveikatos ugdymo ir gamtos pažinimo kryptimis. Viena ikimokyklinio amžiaus grupė dirba taikydama Valdorfo pedagogikos elementus.
Įstaigoje dirba 10 auklėtojų, 2 meninio ugdymo mokytojos (muzikos ir dailės), neformaliojo ugdymo mokytoja (kūno kultūros), du logopedai, masažistė, vyr.slaugytoja-dietistė. Pedagogai ir specialistai dirba kaip bendradarbiaujanti specialistų komanda.

Vidurkis: 4.85 (4 vertinimas/ai)
Puikiai
3
Gerai
1
Vidutiniškai
0
Blogai
0
Labai blogai
0
Patricija87

Lankome šį darželį jau visus metus… Neturiu nė vieno blogo žodžio… Žinoma yra kelios auklėtojos, kurios kartais keistokai elgiasi, beje dazna aukletoju kaita buvo pries metus, ypac kai lankyti pradejome, tas tikrai nepadejo adaptacijai. Bet visumoje viskas puiku.

9 m. ago
l_lituka

Man asmeniškai tai vienas geresnių darželių Kaune. Esu patekinta tiek aukletojų, tiek auklyčių darbu. Matinimas vaikų kaip ir visuose Lietuvos darželiuose ir čia nieko nepakeisi, kol valdžia tokia. Bet visumoje, tai tikrai geras, puikus darželis.

9 m. ago
HolleyMoen85047

Kai prieš kelis metus lanke dukra, tai darželis tikrai nespindėjo: keitėsi auklėtojos dažnokai, maistas prastokas, o gal tiksliau niekuo neypatingas nei kituose darželiuose. Tačiau dabar vedu sūnų ir bent jau mūsų grupei neturiu jokių priekaištų nei auklėtojoms nei maitinimui. Džiugu, kad įvyko pokyčiai.

8 m. ago
Anonimiškas

esu labai patenkinta visu kolektyvu, darzelio aplinka, pedagogais, prieziura, maistu

8 m. ago

Palikti atsiliepimą apie ATŽALĖLĖ, Kauno lopšelis – darželis

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *